Prijava na newsletter

Pretplata na naš newsletter omogućit će Vam brže primanje i pristup informacijama iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša te zaštite osobnih podataka. Potpuno je besplatan i bez obveza.

Na ovaj način želimo omogućiti da su svi naši klijenti u realnom vremenu upoznati s kretanjima i trendovima u navedenim područjima djelatnosti, da primaju informacije o zakonskim izmjenama koje se odnose na spomenute djelatnosti, te da mogu na jednostavan način pratiti naš rad i aktivnosti koje provodimo.

Ovi se podaci koriste za preporuke ponuda proizvoda i usluga te za stalno poboljšavanje newsletter usluge. Odjava s newslettera je u svakom trenutku moguća.
Zatvori izbornik

Nova organizacija rada

[COVID-19]

Organizacija rada [COVID-19]

Obzirom na pandemiju koronavirusa COVID-19, obavještavamo poslovne partnere da od ponedjeljka 23.03.2020. uvodimo posebne mjere kako bi osigurali našim radnicima i poslovnim partneri što bolju sigurnost, te ujedno održali redovnu razinu usluge.
Teoretski dio osposobljavanja radnika za rad na siguran način u narednom periodu se neće vršiti putem predavanja već će biti moguć putem naše usluge e-učenja.
U slučaju potrebe možete nas kontaktirati putem telefona, e maila ili putem društvenih mreža.