Tvrtka ENERGO INSPEKT d.o.o. osnovana je 2007. godine.

Razvojem poslovanja i proširenjem vrsta usluga dostigli smo visoku razinu kvalitete i poslovnosti, a naši stručnjaci svakodnevno rade na upaređenju usluga na zadovoljstvo naših kupaca na području cijele Republike Hrvatske. Tvrtka osigurava dostupnost svojih usluga poslovnim partnerima na području cijele Republike Hrvatske.

ENERGO INSPEKT d.o.o. trenutno zapošljava 6 radnika koji svojim iskustvom , kreativnošći i marljivošću uvelike doprinose prepoznatljivosti usluga i ugledu tvrtke.

Tvrtku obilježava stabilnost, rast i povećanje broja partnera i krajnjih korisnika usluga u svim godinama postojanja. Promišljenim ulaganjem u modernizaciju, razvoj, nove tehnologije i kadrove postali smo prepoznatljiva tvrtka na području sigurnosti.

Naša vizija je jasna – biti na usluzi svima koji imaju potrebe za uslugama iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša te zaštite osobnih podataka.

I upamtite…. MI BRINEMO O SIGURNOSTI!

Ovlaštenja

Zaštita na radu

Rješenje o ovlaštenju Zavoda za unaprijeđivanje zaštite na radu

klasa:UP/I-115-01/15-01/63, urbroj:425-02/2-16-5 od 01. prosinca 2016. godine

Zaštita od požara

Rješenje Državne uprave za zaštitu i spašavanje

broj:543-01-06-02-08-2 od 24. siječnja 2008. godine

Naši partneri

Zatvori izbornik

Nova organizacija rada

[COVID-19]

Organizacija rada [COVID-19]

Obzirom na pandemiju koronavirusa COVID-19, obavještavamo poslovne partnere da od ponedjeljka 23.03.2020. uvodimo posebne mjere kako bi osigurali našim radnicima i poslovnim partneri što bolju sigurnost, te ujedno održali redovnu razinu usluge.
Teoretski dio osposobljavanja radnika za rad na siguran način u narednom periodu se neće vršiti putem predavanja već će biti moguć putem naše usluge e-učenja.
U slučaju potrebe možete nas kontaktirati putem telefona, e maila ili putem društvenih mreža.